torsdag 14. april 2011

Hall og stue ferdigbygget7 kommentarer:

 1. Syntes du har fått det veldig bra til her Mona .
  Har akkuratt den samme sengen, jeg har et stort hus den skal inni .

  Klem Janne

  SvarSlett
 2. Wonderful Mona...

  gr.Heleni

  SvarSlett
 3. Så lekkert det blir Mona :O) Spennende å følge med på dine flotte ideer med dette huset. Jeg har dukkehuspause tror jeg men til høsten er jeg igang igjen vettu. Har laget litt nå men du må nok smøre deg med tålmodighet ja he he... Det er imponerende at du holder på hele tiden :O) Klem fra Bente og en riktig God Påske og kos deg masse.

  SvarSlett
 4. Helt utrolig imponerende - og nå har jeg sett det i live og snakk om pirkearbeid :) men morro og kjempefint :)dette blir bra :) klem Inger

  SvarSlett
 5. He he du er vel søt Mona , kan godt selge det pleddet jeg , men aner ikke hva jeg skal ta for det :O)

  SvarSlett
 6. Da har jeg sjekket litt rundtomkring og det er store forskjeller ute å går . Legger meg da sånn midt i haugen . Pute og teppe kr 150,- fri frakt. Klem fra Bente.

  SvarSlett